Peter Goudswaard

www.petergoudswaard.nl

Hongerig Hart

 

 

 


hongerig hart


Marjolein Meijers - Hongerig Hart

spel, liedteksten & muziek: Marjolein Meijers
muzikale begeleiding: Walter Kuipers en Onno Kuipers

'Hongerig Hart' is een muzikaal theaterdiner in vier gangen. Marjolein 'Berini' Meijers en haar muzikanten serveren een programma waarin alles draait om eten. Vier verhalen vormen een aanstekelijke, uitdagende en hongerig makende culinaire reis naar een wereld, waar voedsel rechtstreeks toegang verschaft naar het hart. Met de flair van een chef-kok, de gevoelige smaakpapillen van een sommelier en de liefde van een moeder zet de Rotterdamse rasartieste het theater in vuur en vlam met haar kunsten. Dus schuif aan bij deze smaakvolle muzikale maaltijd vol tragikomische wendingen en hartverwarmende muziek van Marjolein Meijers en Walter en Onno Kuipers.

Deze voorstelling is op verschillende manier te boeken, check dus zelf welke versie jullie hebben geprogrammeerd. 'Hongerig Hart' kan gespeeld worden als theatervoorstelling, vier verhalen met muziek. Maar Meijers speelt het ook als theaterdiner (in zaal of restaurant): drie/vier verhalen met muziek tijdens een drie-gangendiner.

HH


Enkele reacties n.a.v. "Hongerig Hart" in Energiehuis Dordrecht
(08-05-2014):

- Hongerig Hart, de voorstelling van Marjolein Meijers moet je gaan beleven. Je wordt meegenomen naar een andere soms herkenbare en ontroerende wereld, op de juiste momenten subliem ondersteund door haar mannen Walter en Onno Kuipers. Op het juiste moment overgaand in prachtige liedjes en een tongstrelend buffet. Alle zintuigen worden verwend elke prikkel uitvergroot, 4 uur lang meegesleurd in genieten van het allerbeste....hartverwarmend lekker

- Wat een unieke ervaring! De Ganse avond ondergedompeld in een bijzonder recept dat wordt opgediend in de vertrouwde fijnbesnaarde Marjolein-stijl en dat is bereid in een spicy mix van voedzame, lustvolle, warmhartige, weemoedige en indringende ingrediënten waarin voor iedere smaak volop watertandmomenten beleefd worden.
Hier kunnen we nog een tijd op teren! (al smaakte het wel naar meer..)

- Het was een topavond. "De vrouw die niet stoppen kon met eten" was de absolute topper; zo intens en echt gespeeld. WOW. Na een aantal voorstellingen van zoeken en uitproberen, hebben jullie volgens mij nu de combinatie gevonden die de komende jaren voor "vuurwerk" gaat zorgen. Muzikaal, theatraal, van "meeuw-blauwe luchtigheid" tot "volle zeetanker diepgang". Belachelijke metaforen, maar ja. Ik ben geen Daphne de Bruin.
De combinatie met eten werkt! Nieuwe mensen ontmoeten, leuke gesprekken.

- Theaters in Nederland die publiek willen trekken door net iets meer te bieden dan alleen een voorstelling; doe er je voordeel mee! - Om in etens-termen te blijven: volgens Michelin zou de avond 3 sterren krijgen (dat betekent de reis waard en het wás een barre tocht)..........

HH

HH


terug naar boven

All rights reserved © 2015 www.petergoudswaard.nl